LOMBARDIA TROPHY 2024 - Bergamo ITALY - THURSDAY 12/09/2024 PROVISIONAL TIME SCHEDULE

Date	Event	Category	Description	Time	
	ACCREDITATION				
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	2 CZE + 1 ESP + 1 EST + 2 FIN	40 min with music	13.00-13.40
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	2 FRA + 1 GBR + 1 GEO + 1 HUN + 1 KOR + 1 LAT	40 min with music	13.40-14.20
Thursday 12/09/2024		-	Ice resurfacing		14.20-14.30
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	4 ITA + 2 JPN + 1 MAS	40 min with music	14.30-15.10
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	1 RSA + 1 SVK + 1 TPE + 2 UKR + 2 USA	40 min with music	15.10-15.50
Thursday 12/09/2024			Ice resurfacing	10 min	15.50-16.00
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	MEN	1 AZE + 1 BUL + 1 EST + 1 FIN 40 min with music + 1 GBR + 1 GEO		16.00-16.40
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	MEN	3 FRA + 1 HKG + 1 HUN + 1 KOR	40 min with music	16.40-17.20
Thursday 12/09/2024			Ice resurfacing	10 min	17.20-17.30
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	MEN	2 ISR + 3 JPN + 1 LTU + 1 TUR 40 min with music		17.30-18.10
Thursday 12/09/2024	Practice Short Program	MEN	2 PRK + 2 SWE + 3 USA	40 min with music	18.10-18.50
Thursday 12/09/2024			Ice resurfacing	10 min	18.50-19.00
Thursday 12/09/2024	Starting Order Draw - A	19.00-20.00			
Thursday 12/09/2024	Extra Practice	SINGLES	EXTRA UNOFFICIAL PRACTICES UPON REQUEST (20min) Resurfacing 20.00-20.10		19.00-20.00
Thursday 12/09/2024	Extra Practice	PAIRS	EXTRA UNOFFICIAL PRACTICES Resurfacing 20.50-21.00	20.10-20.50	
Thursday 12/09/2024	Extra Practice	ICE DANCE	EXTRA UNOFFICIAL PRACTICES Resurfacing 22.00	21.00-22.00	

PROVISIONAL TIME SCHEDULE - 20/08/2024 - SUBJECT TO CHANGE

LOMBARDIA TROPHY 2024 - Bergamo ITALY - FRIDAY 13/09/2024 PROVISIONAL TIME SCHEDULE

Date	Event	Category	Description			Time
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	GROUP 1	1-6	40 minutes with music SP	06.30-07.10
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	GROUP 2	7-13	40 minutes with music SP	07.10-07.50
Friday 13/09/2024			Ice resurfacing		10 min	07.50-08.00
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	GROUP 3	14-20	40 minutes with music SP	08.00-08.40
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	WOMEN	GROUP 4	21-27	40 minutes with music SP	08.40-09.20
Friday 13/09/2024			Ice resurfacing		10 min	09.20-09.30
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	MEN	GROUP 1	1-6	40 minutes with music SP	09.30-10.10
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	MEN	GROUP 2	7-13	40 minutes with music SP	10.10-10.50
Friday 13/09/2024	Initial Judges Meeting	Judges	INITIAL JUDGES N	INITIAL JUDGES MEETING WOMEN - MEN - PAIRS		
Friday 13/09/2024			Ice resurfacing		10 min	10.50-11.00
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	MEN	GROUP 3	14-20	40 minutes with music SP	11.00-11.40
Friday 13/09/2024	Practice Short Program	MEN	GROUP 4	21-27	40 minutes with music SP	11.40-12.20
Friday 13/09/2024			Ice resurfacing		10 min	12.20-12.30
Friday 13/09/2024	COMPETITION	WOMEN	Women Short Pro	ogram - 27		12.50-16.40
Friday 13/09/2024	COMPETITION	MEN	Men Short Progra	ım - 27		17.00-20.30
Friday 13/09/2024	Extra Practice	ICE DANCE		L PRACTICES	S UPON REQUEST	20.50-21.50
			(20min)			
			Resurfacing 21.50	-22.00		
Friday 13/09/2024	Extra Practice	PAIRS	EXTRA UNOFFICIAL PRACTICES UPON REQUEST			22.00-23.00
			(20min)			

PROVISIONAL TIME SCHEDULE - 20/08/2024 - SUBJECT TO CHANGE

LOMBARDIA TROPHY 2024 - Bergamo ITALY - SATURDAY 14/09/2024 PROVISIONAL TIME SCHEDULE

Date	Event	Category	Description			Time
Saturday 14/09/2024	Practice Rhythm Dance	ICE DANCE	GROUP 1	1-4	30 minutes with music	06.00-06.30
Saturday 14/09/2024	Practice Rhythm Dance	ICE DANCE	GROUP 2	5-8	30 minutes with music	06.30-07.00
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	07.00-07.10
Saturday 14/09/2024	Practice Rhythm Dance	ICE DANCE	GROUP 3	9-12	30 minutes with music	07.10-07.40
Saturday 14/09/2024	Practice Rhythm Dance	ICE DANCE	GROUP 4	13-16	30 minutes with music	07.40-08.10
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	08.10-08.20
Saturday 14/09/2024	Practice Short Program	PAIRS	GROUP 1	1-3	20 minutes with music	08.20-08.40
Saturday 14/09/2024	Practice Short Program	PAIRS	GROUP 2	4-7	20 minutes with music	08.40-09.00
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	09.00-09.10
Saturday 14/09/2024	Practice Short Program	PAIRS	GROUP 2	8-11	20 minutes with music	09.10-09.30
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	WOMEN	GROUP 1	1-5	20 minutes with music	09.30-10.00
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	10.00-10.10
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	WOMEN	GROUP 2	6-10	30 minutes with music	10.10-10.40
Saturday 14/09/2024	Initial Judges Meeting	Judges	INITIAL JUDGES MEETING ICE DANCE			10.30-11.30
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	WOMEN	GROUP 3	11-15	30 minutes with music	10.40-11.10
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	11.10-11.20
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	WOMEN	GROUP 4	16-21	30 minutes with music	11.20-11.50
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	WOMEN	GROUP 5	22-27	30 minutes with music	11.50-12.20
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	12.20-12.30
Saturday 14/09/2024	COMPETITION	ICE DANCE	Ice Dance Rythm	Dance - 16		12.40-15.00
Saturday 14/09/2024	COMPETITION	PAIRS	Pairs Short Progra	am - 11		15.15-17.10
Saturday 14/09/2024	COMPETITION	WOMEN	Women Free Prog	gram - 27		17:20-21:55
Saturday 14/09/2024			VICTORY CEREMO	NY WOMEN	l e	22:00

PROVISIONAL TIME SCHEDULE - 20/08/2024 - SUBJECT TO CHANGE

Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 1	1-6	35 minutes with music	TBD
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 2	7-13	35 minutes with music	TBD
Saturday 14/09/2024			Ice resurfacing		10 min	
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 3	14-20	35 minutes with music	TBD
Saturday 14/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 4	21-27	35 minutes with music	TBD

LOMBARDIA TROPHY 2024 - Bergamo ITALY - SUNDAY 15/09/2024 - MONDAY 16/09/2024 PROVISIONAL TIME SCHEDULE

Date	Event	Category	Description	Time		
Sunday 15/09/2024	Round Table	Judges	ROUND TABLE DISCUSSION WOMEN			TBD
	Discussion					
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	PAIRS	GROUP 1	1-3	30 minutes with music	06.00-06.30
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	PAIRS	GROUP 2	4-6	30 minutes with music	06.30-07.00
Sunday 15/09/2024			Ice resurfacing		10 min	07.00-07.10
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	PAIRS	GROUP 3	7-10	30 minutes with music	07.10-07.40
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 1	1-5	40 minutes with music	07.40-89.20
Sunday 15/09/2024			Ice resurfacing		10 min	08.20-08.30
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 2	6-10	40 minutes with music	08.30-09.10
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 3	11-15	40 minutes with music	09.10-09.50
Sunday 15/09/2024	•		Ice resurfacing		10 min	09.50-10.00
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 4	16-21	40 minutes with music	10.00-10.40
Sunday 15/09/2024	Practice Free Program	MEN	GROUP 5	22-27	40 minutes with music	10.40-11.20
Sunday 15/09/2024	-		Ice resurfacing		10 min	11.20-11.30
Sunday 15/09/2024	Practice Free Dance	ICE DANCE		1-4	30 minutes with music	11.30-12.00
Sunday 15/09/2024	Practice Free Dance	ICE DANCE	GROUP 2	5-8	30 minutes with music	12.00-12.30
Sunday 15/09/2024	-		Ice resurfacing		10 min	12.30-12-40
Sunday 15/09/2024	Practice Free Dance	ICE DANCE	GROUP 3	9-12	30 minutes with music	12.40-13.10
Sunday 15/09/2024	Practice Free Dance	ICE DANCE	GROUP 4	13-16	30 minutes with music	13.10-13.40
Sunday 15/09/2024	COMPETITION	PAIRS	Pairs Free Program - 11			13.50-15.50
Sunday 15/09/2024	COMPETITION	MEN	Men Free Program - 27			16.00-20.30
Sunday 15/09/2024	Round Table	Judges	ROUND TABLE DISCUSSION PAIRS			21:00-22:00
Sunday 15/09/2024	Round Table	Judges	ROUND TABLE DISCUSSION MEN			22:00-23:00
Sunday 15/09/2024	COMPETITION	ICE DANCE	Ice Dance Free Dance - 16			20.30-23.10
Sunday 15/09/2024			VICTORY CEREMO	23:20		
Monday 16/09/2024	Round Table	Judaes	ROUND TABLE DIS	08:00 A.M.		

Monday 16/09/2024	Round Table	Judges	ROUND TABLE DISCUSSION ICE DANCE	08:00 A.M.
	Discussion			HOTEL